De oplossing om uw maandbedrag te verlagen

Huurkoop met slottermijn is de flexibele financiering voor de aankoop van uw Opel. Flexibel omdat u voor de terugbetaling kunt kiezen voor lagere maandbedragen. Alle maandbedragen zijn vast. Alleen de laatste afbetaling is hoger. Daardoor betaalt u elke maand minder en is het makkelijker voor uw Opel dealer om uw auto over te nemen. 

Ontdek hoe u een Opel kan
financieren met uw budget.

Uw voordelen met huurkoop met slottermijn

 • Flexibel

  u kiest voor een vastgelegde terugbetaling in 12, 24, 36, 48 of 60 maanden

 • Budgetvriendelijk

  u krijgt een lager maandbedrag omdat het bedrag van uw laatste aflossing hoger is

 • Zekerheid

  u krijgt een vaste rente voor de volledige looptijd

 • Voordelig

  uw vaste rente behoort tot de laagste op de markt

 • Eenvoudig

  uw Opel dealer regelt uw aanvraag, dus u hoeft niet naar een bank of andere geldverstrekker 

 • Extra

  ruil uw huidige wagen in en u krijgt een mooie overnameprijs

 • Nieuw

  omdat het bedrag van uw laatste aflossing hoger is, kunt u deze gemakkelijk inzetten bij de aankoop van uw nieuwe Opel

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Herfinanciering slottermijn
Eventueel kunt u de slottermijn met een nieuwe lening gespreid betalen. U zult daar tijdig over worden geïnformeerd. Uw Opel dealer bemiddelt over deze lening niet. U kunt direct met Opel Finance contact opnemen. Over deze mogelijke nieuwe lening verstrekt Opel Finance geen advies aan u.

Uw Opel dealer helpt u graag bij het opmaken van een offerte op maat. 

Vind uw dealer
Vind uw dealer