Lagere aflossingen, zodat u meer overhoudt om te ondernemen

Wat u ook onderneemt, het gaat beter met een betrouwbaar fundament. Opel Finance biedt u de zekerheid van Opel Financial Lease.

WAT IS OPEL FINANCIAL LEASE MET SLOTTERMIJN?

Opel Financial Lease is een vorm van zakelijk financieren waarbij u direct economisch eigenaar wordt van een nieuwe of gebruikte Opel personen- of bedrijfswagen. U regelt zelf de aankoop, de autoverzekering en het onderhoud van uw Opel. Uw Opel dealer regelt uw Opel Financial Lease. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig.
Veel ondernemers kiezen voor Opel Financial Lease bij de zakelijke aanschaf van hun Opel. Met Opel Financial Lease investeert u zonder dat direct uw eigen middelen hoeft in te brengen. Hiermee blijft het vermogen in uw onderneming en kan dit worden ingezet voor andere investeringen waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien.
Dankzij Financial Lease met slottermijn worden de maandbedragen lager. Een lager maandbudget voor uw bedrijfwagen geeft zo extra flexibiliteit voor uw onderneming.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN OPEL FINANCIAL LEASE?

  • U bent direct economisch eigenaar van de auto
  • U hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs van uw Opel
  • U profiteert van diverse fiscale voordelen (vraag na bij uw accountant)
  • Aanpassingen zoals Opel op- en ombouwen en bestickeringen kunnen worden meegefinancierd
  • U investeert zonder liquiditeitsverlies
  • Opel Financial Lease is beschikbaar voor de financiering van zowel nieuwe en gebruikte Opel personen- en bedrijfswagens
  • U bepaalt zelf de looptijd en maandelijkse leasetermijn van uw Opel Financial Lease contract
  • Bent u een startende ondernemer? Ook dan biedt Opel Finance, Opel Financial Lease aan.

UW NIEUWE OPEL FINANCIAL LEASEN?

Opel Finance biedt u de mogelijkheid uw Opel Financial Lease af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de vaste looptijd van uw financiering waarbij u de keuze kunt maken tussen 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Ook is het mogelijk om een slottermijn in uw Financial Lease op te nemen. Vraag uw accountant of financieel adviseur naar de voor u best passende oplossing.
Bent u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs.

Uw Opel dealer helpt u graag bij het opmaken van een offerte op maat. 

Vind uw dealer
Vind uw dealer